Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Dagboek

Aantal berichten: 29
Ga naar:   

En nu echt 1 jaar!!

27 mei 2013
Toen ik beneden kwam hingen er allemaal mooie slingers en vooral mooie ballonnen. En ik kreeg een heleboel mooie kadootjes. Van papa en mama een mooie roze loopauto, Koen had zijn grote auto voor mij ingepakt en van Maartje kreeg ik een (nog iets te grote) zomer/herfstjas. In de middag kwam oma Joske ook nog even langs en daar kreeg ik ook nog een mooi kado van. Wat ben ik verwend!!!
Zondag vierde we mijn feestje voor familie en vrienden. Kijk maar in het fotoalbum hoe gezellig dat was.


Hiep hiep hoera, bijna 1 jaar!!

26 maart 2013
Vandaag heb ik bij Okinawa (het kinderdagverblijf) alvast gevierd dat ik bijna 1 jaar word. Papa en mama hadden lekkere nijntje danoontjes gemaakt en ik kreeg een mooi leesboekje over visjes.

Ontbakerzakken

06 september 2012
Grrr....ik ben boos, heeeeel boos op papa en mama. Mocht ik eerst altijd zo lekker beschermd en veilig slapen in een bakerslaapzak, moet ik ineens in een slaapzak met mijn armen eruit. Dat wil ik helemaal niet en dat laat ik ze horen ook. Maar helaas.....papa en mama luisteren er niet naar. Ik zal er toch aan moeten wennen . Zeker nu ik op mijn buik kan rollen, tja dan is het misschien wel handiger als ik mijn handen en armen kan gebruiken.

Rollen op mijn buik

05 september 2012
Dat is leuk, ik kan op mijn buik rollen. Nu kan ik veel leuker spelen in de box. Ik heb dan ook echt een grote sprong gemaakt en ben heerlijk aan het spelen. Ook heb ik mijn voeten ontdekt. Nog 2 van die leuke speeltjes aan mijn lijf!

Heel zielig!

31 augustus 2012
Ik ben echt heel zielig, want ik heb heel veel pijn aan mijn oortjes en hoge koorts. Omdat de koorts niet echt wilde zakken met een pilletje hebben papa en mama me meegenomen naar de dokter en die zag meteen waar de pijn vandaan kwam. Nu moet ik 3x per dag een vies drankje, maar hopelijk gaat die pijn snel weg. Af en toe gil ik het echt uit en helpt een knuffel zelfs niet.

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.